Saiki Batik wis dadi tren


also visit
the English languages version


Saiki batik wis dadi trend.Wingi pas aku neng PGS (pusat grosir solo) nonton nek batik saiki dadi barang sing digoleki.Saben toko neng PGS sing dodolan batik saiki wis ketok laris.

Sejatine yo kudu mengkono wong Indonesia yo kudune bangga nganggo produksi Indonesia.

Saiki batik wis dinggo karo karyawan2 swasta dadi seragam neng kantore.Kabeh pejabat saiki nek tampil ono televisi yo wis podho nganggo batik. Dina iki mau adiku mangkat nyambut gawe nganggo batik.Saiki neng kantore bojoku setiap jumat yowis nganggo seragam batik.

Muga-muga batik yo iso dadi cirine Indonesia ora mung gur dadi trend mode sedelok mengko nek wis ono trend anyar njur bareng ora dikanggohake maneh.


Mova Nugraha
www.businesssolo.com

1 comments:

yuniico said...

Job Feed Aggregator : salam kenal sobat, ini Bike Attachments dari yogyakarta

salam sukses

Indonesia News Aggregator
Dog Crates Article

Post a Comment

My Blog List

SPONSORED LISTINGS


please give your donation

Twitter Updates

Related Websites